Hopp til innholdet
Linn WoldLinn Wold
Utforsk vårt utvalg: kunstverk i forskjellige størrelser og materialer

Utforsk vårt utvalg: kunstverk i forskjellige størrelser og materialer

Velkommen til vår nettbutikk, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av kunstverk som passer perfekt for å pryde veggene dine. Vi ønsker å gi deg en rask oversikt over forskjellige størrelser og materialer, slik at du kan finne det som passer for deg.

1. Lerret med eller uten flyteramme


Våre lerret er tilgjengelige i størrelsene 50x70cm, 70x100cm og 100x140cm. Du kan velge mellom en elegant svart flyteramme eller en naturlig lys eik-ramme. Men hva er egentlig en flyteramme? En flyteramme gir en illusjon av at lerretet svever inne i rammen, noe som gir en moderne og sofistikert estetikk. Lerretet er signert av kunstneren og kan velges med alle motivene som også er tilgjengelige som kunstplakater.

Fordeler med Lerret: Lerret er en populær og klassisk måte å vise frem kunstverk på. Det gir en autentisk følelse og har flere fordeler, inkludert holdbarhet, slitestyrke og motstandsdyktighet mot falming. Lerretets tekstur legger også til en unik dimensjon til bildet, noe som kan gi en mer realistisk og tredimensjonal følelse.

Vårt utvalg av lerret finner du her, du kan også spørre oss om andre motiver

2. Kunstplakater

Fordelen med kunstplakater er at de gir deg muligheten til å bringe kunstverk inn i hjemmet ditt på en rimelig og tilgjengelig måte. Våre kunstplakater blir trykket på vår kunstprinter med høy kvalitet, på 180g matt galleripapir. Dette sikrer en unik fargegjengivelse og tydelige detaljer.

Plakatene blir pregestemplet og pakket forsiktig inn i rør eller rammet inn.  For å fremheve bildene best mulig, anbefaler vi refleksjonsfrie rammer. Kunstplakater og rammer er tilgjengelige i størrelsene 30x40cm, 40x50cm, 50x70cm, 70x100cm og 100x140cm.

Våre kunstplakater finner du her

Refleksjonsfrie rammer finner du her

3. Limited Edition kunstplakater

Våre Limited Edition kunstplakater er spesielle utgaver som er laget i begrenset opplag. Disse plakatene er signert av Linn og er kunstplakater av originaler. De er avfotograferte verk som kombinerer digital tegning og tradisjonell maling. Som en ekstra trygghet og verifisering, får du også et signert ektehetsbevis levert med kunstplakaten. Ønsker du noe som skiller seg ut fra de tradisjonelle kunstplakatene våre er dette definitivt et godt alternativ. 

Se våre limited edition kunstplakater her

4. Originaler

Originaler gir deg muligheten til å eie et unikt og autentisk kunstverk som er laget av Linn, en kombinasjon av digital tegning og tradisjonell maling. Originaler er unike og finnes bare i ett eksemplar. Dette betyr at du eier et kunstverk som ikke finnes i noen annen persons samling. Du kan være sikker på at ingen andre har akkurat det samme kunstverket som deg, og det gir en spesiell verdi og eksklusivitet. Originale kunstverk har potensial til å øke i verdi over tid. Det å eie et originalt kunstverk kan derfor være en investering som både gir glede og potensiell økonomisk gevinst på lang sikt.

Se våre originaler her

5. Bilder på bestilling

Linn tar gjerne på seg både større og mindre oppdrag hva gjelder å lage bilder på bestilling. Ta kontakt med linn direkte på linn@linnwold.no for forespørsel. 

 

 

Din handlekurv 0

Handlevognen din er tom

Begynn å handle nå