Hopp til innholdet
Linn WoldLinn Wold
Kunst som konfirmasjonsgave

Kunst som konfirmasjonsgave

Det er høysesong for konfirmasjoner, og det er ikke lett å vite hva man skal finne på. Vi slår (selvsagt) et slag for kunst som gave, rett og slett fordi dette er noe man kan ha glede av i mange år og man kan ta det med seg på livets reise fra hybel til hus. 

 
Vårt første tips er våre mest eksklusive plakater. Fine Art Giclée print på 180 grams matt galleripapir. Alle plakater i denne samlingen er signert og nummerert, noe som gjør de litt ekstra spesielle i tillegg til at de kommer i begrenset opplag på 15 eller 50 stk. 
 
Et lerretsbilde leveres komplett og kan henges rett på vegg! Velg mellom flere størrelser. Med en matt overflate og tekstur viser dette fram kunsten på aller beste vis. Dette er et nytt produkt hos oss og vi er så glad for at vi endelig kan tilby et komplett kunstverk direkte til kunden. Vær obs på at det er litt lengre leveringstid på denne type produkt, da vi bruker vår lokale rammemaker for oppstramming. Med et lerretsbilde i gave garanterer vi at dette vil bli et midtpunkt på gavebordet! 
 
Lyst til å gi bort noe som ingen andre har?  Disse tegninger er kombinasjoner mellom digitale og tradisjonelle teknikker.  Levers så klart på lerret ferdig til og henges rett på vegg. Om du ønsker kan du velge og få lerretet rammet inn i sveveramme. Ektehetsbevis på at man eier en 1/1 vil følge med og bildet vil være signert. 

 

Om du synes det er vanskelig å velge kunst for andre ta gjerne kontakt med oss så kan vi komme med gode tips. Et annet, og veldig sikkert alternativ, er så klart gavekort. Det kan du kjøpe her! 

Din handlekurv 0

Handlevognen din er tom

Begynn å handle nå