Hei!

Så hyggelig at du har funnet veien inn i nettbutikken vår. Og ikke minst, at du har lyst til å vite mere om oss!

Jeg (Linn) skal prøve å dra deg igjennom historien vår i korte trekk. Jeg har alltid hatt en lidenskap for tegning og kreativitet generelt, og i 2014 bestemte jeg meg for å gå «all in» som selvstendig næringsdrivende. Med en stor interesse for interiør i bunn, og en lidenskap for tegning, bestemte jeg meg for å prøve og selge egenproduserte kunstplakater.

Jeg hadde allerede blitt bitt av basillen "digital tegning", og alle de mulighetene som kom med denne kunstformen. Jeg hoppet i det, investerte i en storformat kunstprinter og la all min lit til sosiale medier for å få bildene mine opp og frem.

Etter hvert ble de for alvor lagt merke til på Instagram, og jeg kan vel til syvende og siste takke både Instagram og Facebook for at jeg kan sitte her i dag og gjøre det jeg liker aller best. I 2017 var jeg så heldig å få med meg en av mine beste venner på laget, og siden da har vi aldri sett oss tilbake.

Sammen for en bedre verden

I Linn Wold AS har vi alltid hatt et høyt fokus på å gi tilbake og ta vårt ansvar for en mer bærekraftig verden, være seg om det er i form av veldedighet eller måten vi driver bedriften på.

Produksjon

Hver bestilling hos oss blir individuelt produsert. Ved å unngå store lagere med plakater og emballasje, klarer vi å holde forbruket vårt nede, og bærekraften høy. Og ikke minst, kunden vår får et fresht og nytt print rett fra trykken.

Samfunnsansvar

Vi har alle et samfunnsansvar, noe vi også setter høyt. Med jevne mellomrom samarbeider vi med forskjellige veldedige organisasjoner, og takket være våre fantastiske kunder har vår lille bedrift kunne støtte organisasjoner som Amnesty, Barnekreftforeningen, Sykehusklovnene og Rosa Sløyfe.