Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på vedrørende frakt, betalingsløsninger eller annet, kan du starte her. Finner du ikke svar på det du lurer på? Kontakt oss gjerne på post@linnwold.no så skal vi hjelpe deg.

Betaling

Vi har flere forskjellige betalingsløsninger tilgjengelig:

Klarna – Betal med kort, kjøp nå og betal senere eller del opp betalinger med Klarna.
Vipps – Betal raskt og enkelt med Vipps fra din mobil.

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse eller faktura kan det være lurt å sjekke søppelpost. Det kan også være at du har lagt inn feil e-postadresse, i så fall ta kontakt med oss på post@linnwold.no så skal vi hjelpe deg.

Bruk av rabattkode
Hvis du har en rabattkode så kan denne registreres i handlekurven eller kasse. Der det står “Rabattkode: Bruk Rabattkode” eller “Har du en rabattkode? Klikk her for å aktivere den”. Om du har gjennomført bestilling men har glemt å legge inn rabattkode kan du kontakte oss på post@linnwold.no og oppgi ditt ordrenummer.

Fungerer ikke rabattkoden? 
Rabattkoder fungerer ikke på allerede nedsatte produkter, det kan også hende vi har slått av rabattkoden for en gitt periode grunnet andre kampanjer som går. Om noe er uklart eller ikke ser ut til å fungere slik det skal, så ta gjerne kontakt med oss på post@linnwold.no.

Bytte/retur

Du kan bytte eller returnere varer fra oss innen 30 dager. Varen må være i sin opprinnelige stand.

Last ned vårt returskjema, fyll det ut og legg det i pakken. Vær obs på at du selv står for returkostnadene av pakken.

Returadresse:

Studio LW AS
St. Torleivs veg
2414 Elverum

Hvis produkt/ene dine mot formodning skulle ha noen feil eller viser seg å være ødelagt ved mottakelse, ta kontakt på post@linnwold.no, og teamet vårt vil selvfølgelig hjelpe deg!
INKLUDER GJERNE FØLGENDE I E-POSTEN:
– Kundenavn
– Ordrenummer
– Produktnavn
– Bilder av feil eller det skadede produktet
– Eventuelt bilder av ødelagt emballasje
 
Mangler du en vare?
Da har det nok skjedd en glipp i pakkingen vår, eller noe ved sending. Send oss en e-post på post@linnwold.no så hjelper vi deg! :) 

Frakt og levering

Gratis frakt/standardfrakt/pakke levert hjem
Det går som regel 3-5 virkedager fra du har bestilt varen til den er hos deg. Noe ekstra leveringstid kan forekomme avhengig av hvor du bor, og om pakken får plass i din postkasse eller ikke.

OBS! I periode med mye trafikk hos oss og/eller Posten (typisk høytider eller salgsperioder) kan leveringstiden være noe lenger.